Marzza Prosecco DOC Brut 0.75L - 2 sticleDreamy Piersica Piure 0.95L - 1 sticlaProsecco combinat cu piure de piersici și lichior de piersici, servit într-un pahar tip flaut. O băutură elegantă, perfectă pentru brunch-uri sau evenimente speciale.Ingrediente (pentru 1 pahar)100 ml Prosecco Marzza DOC Brut (foarte bine răcit) 50 ml piure de piersici Dreamy Piersica PiureOpțional: câteva picături de lichior de piersici (pentru un plus de aromă)Mod de prepararePregătește piureul de piersici:Curăță 1-2 piersici albe bine coapte, pasează-le fin (manual sau cu blender) și strecoară pulpa pentru o textură catifelată.Pune piureul de piersici în fundul unui pahar tip flaut (șampanie).Toarnă încet Prosecco peste piure, amestecând ușor cu o linguriță de bar sau bețișor de cocktail, ca să nu pierzi perlajul.Opțional: adaugă 5 ml lichior de piersici pentru extra intensitate.Servește imediat, fără gheață.TipsPoți congela piersici tăiate cuburi și să le mixezi la nevoie pentru piure rece instant.Dacă vrei să-l faci pentru un eveniment, poți prepara piureul în avans și îl ții la frigider.OrigineBellini a fost creat în 1948 de Giuseppe Cipriani, fondatorul legendarului Harry’s Bar din Veneția. A denumit cocktailul după pictorul renascentist Giovanni Bellini, inspirat de nuanța roz-piersică a băuturii.
Locație magazin | Valcea, Romania |
Nu au fost găsite recenzii!
Nu au fost găsite comentarii pentru acest produs. Fii primul care comentează!